Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

 

 

  Filet Roquefort Rollade 18-08-11

 

Altijd weer aan het zoeken naar een lekker stuk BBQ vlees

Kaas, worst, vlees...wat gebruiken we dit keer.

Alles!

 

Roquefort en salami in dunne plakjes

 

Parmesaanse kaas geraspt 150 gram

2 eieren

Rozemarijn en thijm gedroogd 2 theelepels

 

Goed mixen

 

Varkens filet 1,3 kg

 

Filet voorzichtig afrollen/snijden dat je 1 grote plak krijgt

 

Roquefortstukjes verdelen

 

Salami erover verdelen en daarna weer een laagje roquefort

 

Oprollen en flink vastsnoeren. (ik heb altijd ruzie met het touwtje maar het zit vast)

 

Het mengsel (parmesaan/ei etc) erover smeren

 

Met temperatuur meter in de koude zone.

 

Interne temperatuur moet naar ongeveer 60 graden max.

 

Toen de temperatuur meter tegen de 60 graden liep hebben we 'm eraf gehaald.

 

Korstje was lekker hard,

 

 

Was een echt geslaagd gerecht.

 

Zorg wel dat je sterke originele roquefort gebruikt. Dat heeft het vlees nodig.