Barbecueen

Het hele jaar door

 

 

Home

 

Intro

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?

 

 

 

 

 

Bonen Prut

 

 

Met barbecueen heb ik nog steeds het idee dat het eenvoudig en smaakvol moet zijn.

 

Een wild-west bonen prutje moet daar niet aan ontbreken.

Ik heb altijd een zwak gehad voor kidney bonen. Gaan we dus wat lekkers mee doen.

 

 

 

 

Ingredienten

 

  • Potje kidney bonen
  • 1 Bakje spekjes om uit te bakken
  • 3 eetlepels stevige ketchup
  • 3 tenen knoflook
  • 2 eetlepels bruine suiker
  • half potje appelmoes
  • 2 Eetlepels BBQ saus

 

 

Bak eerst de spekjes uit en voeg de bonen, knoflook, bruine suiker, bbq saus en ketchup en doe het in een vuurvaste schaal.

 

 

 

 

 

 

 

Vergeet niet regelmatig te roeren.

 

Een uurtje kan geen kwaad afhankelijk wat de temperatuur is. Let wel dat het niet uitdroogd.

 

Het moet zo'n lekkere zoet-zoute-kleffe prak worden.

 

Neem af en toe een hapje en proef wanneer ie klaar is.