Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

Contact

 

Als je het leuk vind kan je mij mailen op waterlint apenstaartje gmail punt com

En als je melding leuk is voor de site zal ik 'm hieronder plaatsen

 

 

 

21-03-09

 

Hello mr. Barberuud,

 

Welkom bij de Weber-fans! You are having a very nice site!

 

Of mijn man zijn spec. spareribs recept of sate wil prijsgeven weet ik niet,

 

Maar een heerlijk tomaten bijgerechtje is:

Tasty tom of pruimtomaatjes blokjes snijden, goede extra vergine olijfolie en dikke balsamico (eventueel met citroen)

Naar smaak erbij doen,  peper en zout en een klein gesneden uitje erbij. Simpel maar Lekkerrr..

 

Eet u smakelijk!

Mieke

 

 

24-03-09

 

 

Gefeliciteerd met jenieuwe site en wat dacht je van deze overheerlijke saus?
 
Blauwe kaassaus
 
3 lente uitjes
1 stengel bleekselderij
1/8 slachroom
1 ons Danablu (of een andere blauwschimmelkaas)
peper
 

3 eetlepels zure room   

 

Lenteuitjes schoonmaken en in smalle ringen snijden.
 
de bleekselderij schoonmaken en in smalle ringen snijden
 
In een kommetje de zure room en de slagroom door elkaar mengen
 
Met een vork de Dana-blu verkruimelen
 
Van de Danablu -lente-uitjes-en bleekselderij iets achterhouden
 
de rest door het sausje roomsausje roeren
 
naar smaak peper toevoegen
 
garneren met de achtergehouden ingredienten
 
afgedekt in de koelkast bewaren

 

Eet smakelijk!    

 

Riet

 

 

 

 

Wat ik ook veel klaar maak zijn natuurlijk de "gepofte aardappels"

Kruimelige aardappels schoonboenen, gaatjes er in prikken met een vork.
Een aantal minuten in de magnetron op de hoogste stand
(hou 6 a 7 min. aan voor 4 niet al te grote aard.)

Wikkel ze daarna in de aluminiumfolie en leg ze op de kooltjes,
Bereid het vlees en haal de aard. er pas uit als alles klaar is.

Snij de aard. open in het midden en zet er een schaaltje
zure room bij met veel verse bieslook, zout/peper. en/of kruidenboter.


Eet ze!
Grtjs Mieke.