Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

Crushed Potatoe

 

Vaak ligt het idee voor een lekker stuk vlees al klaar maar.......wat eten we erbij?

 

Ik herrinderde mij iets van een geprakte aardappel maar kon het nergens meer terug vinden.

Nou ja...dan maken we toch gewoon lekker!

 

 

Bereiding

 

 

 

Wat hebben we nodig

 

  • 5 Kleine aardappels (maatje golfbal)
  • Zout ( 1 theelepel)
  • Parmesaande kaas (geraspt)
  • Olijfolie (1 dl)
  • Knoflook (3 tenen )

 

 

 

Mix de olijfolie, knoflook en zout

 

Eerst de aardappels in de schil koken totdat ze bijna gaar zijn.

 

 

 

Plet de aardappel. Let op dat hij nog wel aan stuk aan elkaar zit.

 

 

 

Kwast de olijfolie mengelsel over de aardappel en strooi daar de parmesaanse kaas overheen.

 

Doe aardappels in een Barbecue schaal

 

 

Leg de schaal op het rooster (hier op m'n spareribsrek) en laat 't voor een uurtje meeroosteren.

 

 

Het resultaat is verbluffend lekker.

 

Krokant : Zowel de aardappel als de parmesaanse kaas.

 

Erg jammer dat ik er maar 5 gemaakt had :-(