Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

 

 

  Paprika, spek,ham en kaas 03-07-2012

 

Op mijn werk kwam er een klant een doos met mini paprika's brengen.

Nou. daar weet ik wel raad mee.

Wat hebben we nodig;

 

  • Paprikaatjes
  • Ontbijtspek of flinterdunne gerookte ham
  • Mozerella
  • Pittige kaas(parmesaan of zoals hier comté)

 

Zo'n 10 centimeter lang. Kleine paprika's.

 

Paprika's opensnijden en de zaadlijsten weghalen.

 

Eén zijde vullen met mozerella en één zijde met comté.

 

 

De paprika's dichtklappen en omwikkelen met de ham en spek.

 

 

Leg ze boven de koude zone in je Ketel voor een klein half uur.

Temperatuur 150 tot 180 graden

 

De kaas is zacht. De paprika Beetgaar en de spek/ham lekker zout geroosterd.

 

Ik kon net op tijd nog 1 foto maken. Ze waren in één zucht op.

 

Verrassend lekker voor zo'n simpel gerecht.