Barbecueen

Het hele jaar door

 

 

Home

 

Intro

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?

 

 

 

 

 

Picanha Rotiserie

 

 

Weer eens een picanha op het vuur maar met een leuke twist.

 

De Picanha in 5 stukken snijden en het vet insnijden

 

Rondom insmeren met je favoriete rub.

 

De Weber Chicago Steak seasoning is bv een heerlijke topper!

 

Elk stuk buig je een een gedeelte en rijg het aan de rotisserie pen

 

Het vuur op 150 graden houden en de pen kan erop

 

 

 

 

 

Na een minuut 15 was de kern temperatuur goed. Het vet had tijdens het draaien de kans gekregen om zichzelf en het vlees te bedruipen

 

 

Toch weer verbaast hoe lekker en anders een stuk vlees smaakt nu door de rotisserie.

 

Het vet wel weggesneden. Het vlees is echt heerlijk zo.