Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

 

 

  Roast Red Pork 15-10-11

 

Een bekend aziatisch recept. Simpel en erg lekker.

Roast red Pork.

 

Wat hebben we nodig:

 

Dit zakje heb je vast vaker gezien in een toko of de betere supermarkt.

 

Kopen dus!

 

 

Drie schouder karbonade's in lange dunne reepjes

 

Marinade aanmaken en goed mengen met het vlees.

 

De ketel vol open zetten tot 200 graden of ietsje meer.

 

Het vlees boven de koude zone leggen.

 

Let goed op dat het vlees aan de buitenkant een beetje knapperig word maar binnen nog zacht blijft

 

Het vlees kan eraf.

Ziet er lekker uit!

 

Je kan het zo eten of een zoet zure saus erbij.

Wat jij wilt.....

 

De Chinezen wensen elkaar voor een maaltijd “manchi” wat zoveel betekent als “eet langzaam”, want gulzigheid is zonde.