Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

Saltimboca

 

De eenvoudige versie die je zelf naar hartelust kan wijzigen.

 

 

Bereiding

 

Wat heb je nodig

 

  • Varkensfilet lapjes a-la-minute
  • Ham(elke soort is OK)
  • Dragon(of een andere italiaanse kruid)
  • Olijfolie
  • Kaas(welke je nog hebt liggen)
  • Peper en zout

 

 

Op de twee varkensfiletlapjes leg je een plakje ham en een stuk kaas en bestrooi het met gedroogde kruiden

 

 

Klap ze dubbel, zet 'm vast met een prikker en smeer 'm goed in met olijfolie.

 

Daarna kan de peper, zout en Dragon eroverheen.

 

De weber staat al op vol vermogen te draaien.

 

Leg het vlees boven de hete zone voor 1 minuut.

Doe dit ook met de andere zijde.

 

Daarna laat je ze voor een minuut of 10 rusten boven de koude zone.

 

Zo kan iedereen met de spullen die je nog in huis hebt liggen dit heerlijke stukje vlees maken. Probeer het maar eens.

 

 

 

Bellisimo!