Barbecueen

Het hele jaar door

 

 

Home

 

Intro

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?

 

 

 

 

 

St. Louis Karbonade

 

 

Een karbonade met een dikke barbecue smaak?

Dan moet je deze proberen.

 

Wat heb je nodig

  • Zeezout
  • Zwarte peper
  • Paprika poeder
  • Uienpoder
  • Knoflook poeder
  • barbecue saus
  • Appel azijn

 

Strooi alle kruiden over de karbonades heen.

 

Zet je ketel alvast op 150 graden.

 

1 dL Appel Azijn mengen met 1/2 theelepel van alle bovenstaande kruiden.

 

 

Leg de karbonads boven de koude zone en strijk ze om de 5 minuten in met de appelazijn mix en draai ze steeds om.Na zo'n 20 minuten smeer je de barbecue saus erover heen aan beide zijde's.Dit mag nog 10 minuten liggen.(1x draaien) Daarna eventjes grillen boven de warme zone!

 

 

 

 

 

Een echt stuk western vlees.

 

Lekker de appelazijn smaak gemengd met de zoete barbecue saus.