Barbecueen

Het hele jaar door

 

 

Home

 

Intro

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

links

 

 

Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Tomohawk Steak 12-09-2016

 

Na een tijdje offline te zijn geweest gelijk maar met een bonk vlees op het net komen.

 

De Tomohawk Steak. Eigenlijk een cote de B'ouef met een lang bot of een rib eye met bot.

 

Dus...een heerlijk stuk BBQ vlees van 1 kilogram.

 

 

Een centimeter of 5 dik.

 

Peper, zout, olijfolie en een minimaal kruidje eraan toegevoegd.

 

Het vuur flink hoog stoken. Hij stond op 250 Graden.

 

De dames wilde ook mee eten. Die kregen Bavette.

 

Natuurlijk eerst flink laten schrikken boven de GRIJZEKOLEN totdat beide zijde's heerlijk gegrild waren. Dit duurde zo'n 6 minuten.

 

Daarna in de koude zone een minuut of 5.

 

Ik dacht dat ik grote borden had. Hij paste er niet op.

 

Erg he

 

Mooi gegaard.

 

Ik was er stil van............