Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

 

 

  Tomaatje met ui 09-03-2012

 

Dit keer een bijgerecht. Je kan niet alleen maar vlees op tafel zetten.....

 

Wat hebben we nodig

  • Mini tomaatjes
  • Uien(gehalveerd)
  • Provencaalse kruiden
  • Boter
  • balsamico azijn
  • suiker
  • Olijf olie

 

Maak kleine kruisjes bovenin de tomaatjes en knijp het vocht eruit. Vul deze dan met balsamico azijn en een snufje suiker

 

Leg een klontje boter op de ui en een beetje balsamico en bestrooi dan alles met olijfolie en provencaalse kruiden.

 

Na een uur in de BBQ of oven komen ze er lekker gebruind uit.

 

Schep dit naast je vlees gerecht voor een heerlijk contrast.