Barbecueen

Het hele jaar door

 

Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

  Gevulde Varkenshaas met brie 28-07-11

Redelijk saai vlees krijgt hiermee een flinke smaak explosie!

Wat heb je nodig:

  • Varkenshaas
  • Brie
  • Ontbijtspek
  • Peper en zout
  • Slagers touw

4 Mooie varkenshaasjes klaar vooor het karwei.

Goed bestrooien met grove peper en zout.

Snij de varkenshaas als een enveloppe open.

De buitenkanten dus niet open snijden.

Flink wat Brie erin doen.

De varkenshaas stevig omzwachtelen met ontbijtspek.

Dit weer goed dicht binden met slagerstouw.

Kleine stukjes kaas erover omdat dat zo leuk smaakt/smelt.

Intussen staat je ketel te branden op zo'n 170 graden.

Leg het vlees op de koude zone.

en sluit je ketel......

Resultaat na zo'n 40 minuten.

Normaal ben ik niet zo'n brie liefhebber maar dit gaf een heerlijke romige smaak aan het vlees.

Samen met het spek een stuk echt simpel barbecue vlees.

Lekkah!