Home

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

Links

 

 

 

19 September 2010

 

1 Gevulde Worst 1

 

 

In de albert heijn kom ik deze simpele worst tegen.

Daar kan ik vast iets lekkers meemaken.

 

 

 

 

Groot voordeelpak. Veel worst!

 

Dunne reepjes oude kaas en Bacon.

 

De Bacon had ik zelf gemaakt. Was heerlijk gerookt.

 

Worst in de lengte opensnijden.

 

Vullen met de kaas en daarover de Bacon.

 

Met slagers touw dichtbinden.

 

 

 

 

Maak je ketel flink heet. 240 Graden

 

Leg ze met de openkant naar boven (ze mogen niet leeglopen) in de koude zone

 

Laat ze een minuut of 20 lekker heet worden.

 

Het vocht van de kaas en de bacon zorgt ervoor dat het een sappig worstje word.

 

Smullen maar!

Barberuud