Barbecueen

Het hele jaar door

 

 

Home

 

Intro

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?

 

 

 

 

 

 

Coleslaw

 

 

Naast al dat vlees moet er wel een beetje groen staan.

Coleslaw.

Lekker fris, zuur, zoet en iedereen vind het lekker.

Dit is een recept voor 10 personen

1KG Wiite Kool en 150 gram Rode kool.

 

Snij het in HELE DUNNE reepjes In Coleslaw kom je normaal geen rode kool tegen.

Dit maakt het echter fris en kleurig.

Als extra stoppen we erbij:

 

1 Stengelbleekselderij in dunne reepjes

1 Ui in dunne reepjes

1 Wortel in flinterdunne reepjes

De Saus:

250 ml Slagroom

4 Eetlepels witte wijnazijn

5 dl mayonaise5 Eetlepels suiker

1 tl mosterd poeder

1 tl Selderijzout

2 Eetlepels citroensap

Zout en peper naar smaak

Goed roeren

Meng alles goed door elkaar en zet het minimaal 2 uur in de ijskast.

Cole slaw moet goed koud zijn!

Heerlijk bij elk BBQ gerecht