Barbecueen
Het hele jaar door
Home
Intro
Vlees Recepten
Kip Gerechten
Overige gerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Tips en trucs
Hulpmiddelen
Contact
links
Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?
|
Naast al dat vlees moet er wel een beetje groen staan.
Coleslaw.
Lekker fris, zuur, zoet en iedereen vind het lekker.
Dit is een recept voor 10 personen
1KG Wiite Kool en 150 gram Rode kool.
Snij het in HELE DUNNE reepjes In Coleslaw kom je normaal geen rode kool tegen.
Dit maakt het echter fris en kleurig. |
|
|
Als extra stoppen we erbij:
1 Stengelbleekselderij in dunne reepjes
1 Ui in dunne reepjes
1 Wortel in flinterdunne reepjes |
De Saus:
250 ml Slagroom
4 Eetlepels witte wijnazijn
5 dl mayonaise5 Eetlepels suiker
1 tl mosterd poeder
1 tl Selderijzout
2 Eetlepels citroensap
Zout en peper naar smaak
Goed roeren |
|
|
Meng alles goed door elkaar en zet het minimaal 2 uur in de ijskast.
Cole slaw moet goed koud zijn! |
Heerlijk bij elk BBQ gerecht
|