Barbecueen

Het hele jaar door

 

 

Home

 

Intro

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?

 

 

 

 

 

 

 

BBQ MET GRIJZEKOLEN

 

 

 

Iets lekkerders als een goed bereid gerecht op een barbeque is er toch niet?

 

Je bent samen aan het grillen...... lekkere hapjes tussendoor...... Biertje erbij......... De juiste ingredienten voor een gezellige avond.

 

 

In het begin had ik de open barbeque met een rooster erboven.....lekker, maar na een paar keer loop je tegen steeds dezelfde gerechten aan.

Totdat ik op een uitverkoop tegen een weber aanliep. M'n oude BBQ ging regelrecht de oud ijzer bak in!

 

Tjonge wat kan je daar een hoop meer mee...en de smaak!!! Zeker toen ik een paar blokken hout tegen kwam en liet meeroken.

 

M'n eerste weber was een 47cm.....maar die bleek in een heel rap tempo te klein.....

 

Dus op naar de 57cm met een as opvangbak. Wat een heerlijke oven is dat!

 

En later de 62cm met dubbele wand. Superoven.

 

 

 

 

M'n vrienden

 

 

 

 

 

Smaak

 

Zoals mijn oude moeder altijd vertelde: "Over smaak valt niet te twisten"

Laat ze daar nu gelijk in hebben.

Alle hoeveelheden kruiden, olieen etc etc zijn op gevoel samen gesteld. Vaak zelf ontstaan door het te proberen en soms door hulp van collega site's, familieleden of vrienden.

Laat je daarom lijden door mijn site maar pas je eigen smaak/hoeveelheden toe als je dat nodig vind of als je een ingeving hebt.

En ga er niet te lang over nadenken.....anders word je biertje koud!

Proost!