Barbecueen
Het hele jaar door
Home
Intro
Vlees Recepten
Kip Gerechten
Overige gerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Tips en trucs
Hulpmiddelen
Contact
links
Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?
|
Op mijn werk kwam er een klant een doos met mini paprika's brengen.
Nou. daar weet ik wel raad mee.
Wat hebben we nodig;
- Paprikaatjes
- Ontbijtspek of flinterdunne gerookte ham
- Mozerella
- Pittige kaas(parmesaan of zoals hier comté)
Zo'n 10 centimeter lang. Kleine paprika's. |
|
|
Paprika's opensnijden en de zaadlijsten weghalen.
Eén zijde vullen met mozerella en één zijde met comté.
|
De paprika's dichtklappen en omwikkelen met de ham en spek. |
|
|
Leg ze boven de koude zone in je Ketel voor een klein half uur.
Temperatuur 150 tot 180 graden
De kaas is zacht. De paprika Beetgaar en de spek/ham lekker zout geroosterd.
Ik kon net op tijd nog 1 foto maken. Ze waren in één zucht op.
Verrassend lekker voor zo'n simpel gerecht. |
|