Barbecueen

Het hele jaar door

 

 

Home

 

Intro

 

 

Vlees Recepten

 

Kip Gerechten

 

Overige gerechten

 

Bijgerechten

 

Nagerechten

 

Tips en trucs

 

Hulpmiddelen

 

Contact

 

links

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met of zonder paraplu de BBQ aansteken?

 

 

 

 

 

Gegrilde Tomaat

 

 

 

Soms wil je nog een klein extraatje bij je gerecht serveren .

Probeer deze tomaaat maar 's.

Een smaak explosie!

 

 

Ingredienten

 

  • Tomaten 3 stuks
  • Groene Pesto
  • 2 teentjes knoflook
  • Olijfolie
  • Oregano (thijm of rosemarijn is ook goed)
  • Snufje peper en zout

 

 

 

Hol de tomaatjes met een lepel uit en gooi het vruchtvlees weg.

 

 

 

 

Doe in elke uitgeholde tomaat een theelepel puntje knoflook, groene pesto, oregano een een snufje peper en zout.

 

Vul dit aan met een thee lepel olijfolie en smeer het goed uit aan de binnenzijde van de tomaat.

 

 

Leg deze tomaatjes aan de zijkant van je barbecue en laat ze lekker krimpen.

Om te voorkomen dat ze door het rooster vallen kan je ze beter op een stukje aluminium folie leggen.

 

Als ze in elkaar gezakt zijn en een beetje beginnen uit te drogen kan je ze serveren naast je stukje vlees.

 

Leuk gezicht en een ware smaakbom!